• Okresné kolo v basketbale

          • Minulý týždeň bol pre nás v športe veľmi úspešný. Okrem úspechu pedagógov vo volejbale o ktorom sme už písali, sme prvenstvo vybojovali aj v basketbale starších žiačok. Okresné kolo sa konalo na Bzovíku za účasti domácich dievčat, hráčok z Dudiniec, Sebechlieb a našich žiačok. Tie si hneď v úvode po neskutočnej dráme poradili s domácimi favoritkami. Po nerozhodnom výsledku 12:12 a predĺžení, ktoré skončilo 2:2 sa rozhodlo až v štvrtej sérii trestných hodov. Potom to už bola spanilá jazda našich dievčat, ktoré si po ďalších jednoznačných víťazstvách zaslúžene prebrali pohár pre víťaza. Blahoželáme a ďakujeme za skvelú reprezentáciu.

          • Stierankov memoriál 2023

          • Zvíťazili sme

            Už 32 rokov sa pravidelne stretávajú pedagógovia a zamestnanci škôl okresu Krupina na volejbalovom turnaji zmiešaných družstiev. Tento ročník usporiadala ZŠ s MŠ Bzovík, za čo patrí jej zamestnancom vďaka, a nám sa po napínavých zápasoch podarilo zvíťaziť. Pohár je náš!

          • iBobor 2023/24

          • Informatická súťaž, ktorej symbolom je usilovný, inteligentný a čulý bobor, sa v tomto školskom roku konala v týždni od 6. novembra do 10. novembra.
            Hlavným cieľom súťaže, ktorá prebieha v mnohých krajinách, je podporiť záujem o informačné a komunikačné technológie (IKT) u všetkých žiakov.
            Z našej školy sa súťaže zúčastnilo 183 žiakov, 53 žiakov získalo diplom úspešného riešiteľa.

            PaedDr. Eva Oboňová

             

            Úspešní riešitelia - iBobor 2023       uspesni_riesitelia.xlsx

            Drobec:

            Ján Göbölös III.AKarin Rajčoková III.AZuzana Plavuchová III.A, Patrik Ďurica III.C, Sabrina Slúková III.A, Alexandra Sýkorová III.A, Lea Beniačová III.A, Michal Cibula III.A, Karolína Cibuľová III.C, Michal Jakubička III.B, Samuel Maslík III.C, Ema Berkyova III.B, Nina Kalina III.A, Hana Kováčová III.A

            Bobrík:

            Marko Perniš IV.B, Soňa Vištiaková V.A, Anežka Posádková IV.B, Alexandra Križánková IV.B, Boris Dado V.A, Laura Tanečková IV.B, Dávid Kolárik V.A, Nella Spodniaková IV.A, Jakub Benko IV.B, Jozefa Alakšová IV.B, Andrej Baculík V.A, Aneta Chamuľová IV.A, Sofiia Vorobiova V.A, Jakub Pardus IV.A, Liliana Kaššayová IV.A, Ela Korčoková IV.A

            Benjamín:

            Filip Majtán VII.B, Oliver StrehárVII.A, Sandra Balogová VII.B, Lenka Machovičová VII.B, Liana Slúková VII.B, Michal Kilik VII.A, Jakub Jakubička VI.A, Alex Šimko VI.B, Terézia Hrabovská VII.B, Tamara Melichová VII.A

            Kadet:

            Eliška Schneiderová VIII.B, Regina Maliniaková VIII.A, Dominika Daxnerová VIII.A, Tomáš Kalina VIII.C, Andrej Levák IX.B, Pavel Sališ VIII.A, Lukáš Uhrík IX.B, Veronika Hrabovská IX.B, Nina Ližbetinová IX.B, Samuel Fürhoffer VIII.C, Alžbeta Zelmanová VIII.A, Nicolas Krísel IX.A, Natália Chrenková VIII.B

          • Dobrý deň, ahoj, čau, nazdar, ….

          •  Počuli ste už o svetovom dni pozdravov? Tento deň sa oslavuje už od roku 1973, pričom vznikol ako reakcia na vojnu medzi Izraelom a Egyptom. Cieľom tohto svetového dňa, ktorý pripadá na 21. novembra, je podporiť svetový mier a uvedomiť si potrebu osobného kontaktu s ľuďmi. Stačí pozdraviť aspoň desať ľudí a človek tým 21. novembra oslávi Svetový deň pozdravov (World Hello Day, WHD). Naši druháci v rámci svetového dňa pozdravov boli pozdraviť predškolákov.

          • Okresné kolo vo futsale

          • 10. novembra sa starší žiaci zúčastnili okresného kola vo futsale. V sedemčlennom turnaji si počínali veľmi dobre a jedinú a tesnú prehru zaznamenali v semifinále s neskorším víťazom zo Bzovíka. V dramatickom boji o bronz porazili Dudince na pokutové kopy. Ďakujeme za reprezentáciu a blahoželáme k 3. miestu.

          • Spoločná debata o výbere SŠ

          • Naši deviataci si zodpovedne vyberajú svoju budúcnosť. Svedčí o tom aj fakt, že sme sa všetci spolu so svojimi rodičmi stretli v ŠJ, kde sme o správnom výbere SŠ spoločne debatovali. Pomohla nám pri tom aj účasť p. Feju z úradu práce, p. Borbuliakovej a p. Šumichrastovej zo SŠ v našom meste.

        • Oznam školskej jedálne
          • Oznam školskej jedálne


          • Od 1.12. 2023 školská jedáleň ponúka na stravovanie dva druhy jedla na výber pre stravníka.
            V pondelok sa vždy varí len obed č.1, ostatné dni dva druhy obedov.
            Cez aplikáciu v programe Stravné bude možnosť výberu obedov. Každý stravník si môže automaticky prihlasený obed č. 1 zmeniť na obed č. 2 označením a odoslaním. Ak nedôjde k zmene, zostáva prihlásený obed č. 1.
            Zmeny sa dajú robiť vždy v predchádzajúcom týždni do štvrtka 14:00 hod., potom už len u vedúcej školskej jedálne.
            Odhlasovanie zostáva nezmenené: predchádzajúci deň do 14:00 hod.
            Ak bude počet prihlásených stravníkov na obed č. 2 menší ako 10, obed č. 2 sa variť nebude a všetci stravníci v tento deň budú mať obed č. 1.

            13. 11. 2023 Mária Zaťkovová, vedúca ŠJ