• NAJ ŠKOLA - RTVS 12.11.

          • Pamätáte sa na to, že sa naša škola v minulom školskom roku zapojila do súťaže RTVS o naj školu? Áno, boli sme úspešní a dostali sme sa až do finálového natáčania v štúdiu. A prečo to spomíname? V sobotu 12.11 o 9:20 sa na obrazovkách RTVS môžete pozrieť práve na to, ako sme bojovali a reprezentovali našu školu. Bol to zážitok.

          • Májová Viedeň

          • V stredu 25.5. sme absolvovali tradičný výlet do Viedne po dvojročnej prestávke. Navštívili sme rozľahlé záhrady v areáli paláca Schönbrunn, zoologickú záhradu a niektorí aj samotný palác či bludisko. Spokojní sme boli aj s návštevou čokoládovne, v ktorej sme si kúpili nejaké sladké suveníry. Šimon, 9.B

            Na výlete vo Viedni sme nazbierali nielen kopec fotiek, ale aj kopec zážitkov a spomienok. Otestovať sme mohli aj naše jazykové znalosti, ktoré zbierame už dlhé roky na nemčine aj angličtine. Domov sme išli naplnení dobrou energiou a množstvom čokolády, čo nám pomohlo vytvoriť skvelú cestovnú atmosféru. Zuzana, 9.B

          • ATLETIKA

          • V pondelok sa dočkala návratu medzi školské súťaže aj kráľovná športu - atletika. V Sebechleboch bojovali mladšie žiačky a žiaci v štvorboji o popredné miesta v okresnom kole a tiež o postup na kolo krajské. Naši žiaci úplne ovládli jednotlivé súťaže a s výnimkou chlapčenskej kriketky vyhrali vo všetkých zvyšných disciplínach. V súčte sme získali 7 víťazstiev, 4 druhé a 4 tretie miesta. Do krajského kola postupovali tri najlepšie dievčatá a traja chlapci po započítaní všetkých disciplín. Za našu školu k nim patria P. Šoucová, A. Zelmanová, S. Fürhoffer a D. Zelman. Sme radi, že aj pre takéto talenty, no nielen pre ne sa buduje nový športový areál medzi školami, či atletické zázemie na štadióne. Všetkým blahoželáme, ďakujeme za skvelé výkony a postupujúcim držíme palce v krajskom kole.

          • VYNIKAJÚCI MATEJ

          • Matej Paulovič patrí medzi žiakov, ktorí búrajú pravidlá a napriek tomu sme na neho pyšní! Pýtate sa prečo? Pretože zvláda učivo dvoch ročníkov za jeden školský rok a v súťaži IQ olympiáda 11. ročník sa prebojoval do finále a zmeria si svoje schopnosti a intelekt s naj rovesníkmi z celého Slovenska pod záštitou MENSA. Držíme ti palce, Matej!

          • McDonald's Cup

          • Dňa 18.5.2022 sa v Banskej Bystrici konalo krajské kolo 23. ročníka McDonald's Cupu minifutbalu žiakov a žiačok 1. stupňa ZŠ. Sút'aže sa zúčastnili aj žiaci ZŠ JCH, ktorí sa sem prebojovali spolu s d'alšími 10 školami. Sút'ažiaci boli rozdelení do 3 skupín. V prvých dvoch  zápasoch  naši žiaci súperili so ZŠ Brezno s výsledkom 3:3 a so ZŠ Poltár, kde sme vyhrali 6:2.  Aj napriek našej snahe sa nám nepodarilo dostat' sa zo skupiny a boj o finále sme prenechali zdatnejším družstvám. A tak sa naša škola spolu s d'alšími siedmimi školami umiestnili na 5. až 11.mieste. Zo sút'aže si odnášame skvelý zážitok, nové skúsenosti, ale aj drobné darčeky od organizátora turnaja. Všetkým zúčastneným žiakom d'akujeme za vzornú reprezentáciu školy.

          • Volejbal

          • Naše dievčatá  sa dnes predstavili v Poltári na krajskom kole v midivolejbale ZŠ. Ani v jednom zápase nenašli premožiteľa a tak budú v júni reprezentovať našu školu a celý kraj na MSR aj v tejto kategórii. Blahoželáme a ďakujeme.🏐

            Blahoželáme našim žiačkam a celému VK Krupina k titulu Vicemajster SR vo volejbale mladších žiačok.

             

          • Galéria talentov

          • Gratulujeme našej ôsmačke Miroslave Gellénovej k výbornému umiestneniu v celoslovenskej sútaži Galéria talentov v kategórii Vlastná výtvarná tvorba !

          • McDonald´s Cup – 1. miesto

          • Dňa 3.5.2022 sme sa  zúčastnili sme sa 23. ročníka McDonald´s Cup - futbalu pre žiakov 1. stupňa. Do súťaže sa zapojili 4 družstvá: ZŠ JCH Krupina, ZŠ EMŠ Krupina, ZŠ s MŠ Bzovík, ZŠ s MŠ Senohrad. Našu školu reprezentovali žiaci 3. a 4. ročníka: Slúka D., Alkusz A., Šípka S., Jakubička J., Kohút O., Bačinský E., Jendreják M., Cesnaková L., Lederleitnerová L., Murínová E.

            Zápasy prebiehali po vylosovaní poradia nasledovne:  Prvý zápas sme odohrali so ZŠ Senohrad s výsledkom 8:1. Druhý zápas so ZŠ Bzovík sme vyhrali 7:2. Posledným súperom a asi aj najťažším bola ZŠ EMŠ Krupina, s ktorou sme skončili remízou 2:2, čo nám aj tak prinieslo 1. miesto, pretože rozhodlo skóre výsledkov.  Žiakom ďakujeme za podané športové výkony v reprezentácii školy a držíme im palce do postupového krajského kola.   Mgr. Jana Bartošová